90 SECONDS w/ Talat od "Prespav"

[ сезона 02, епизода 11 ] „90 SECONDS“ е серијал во кој што еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите. Нова епизода секој петок во 13:00ч.

Site Comments (0)

Please Signin or Signup to add a comment